Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Persconferentie in gemeentehuis Papendrecht over dodelijke brand Cremerstraat

Algemeen 799 keer gelezen

PAPENDRECHT • De gemeente Papendrecht belegt zaterdagmiddag 22 september om 16.00 uur een persconferentie over de dodelijke brand die eerder vandaag plaatsvond in de Cremerstraat in Papendrecht.

Er vielen vier doden bij de brand. Een familiedrama werd niet uitgesloten, maar is nog niet bevestigd of ontkend.

De slachtoffers zijn twee kinderen en twee volwassenen. Volgens een ooggetuige zou nog geprobeerd zijn om twee kinderen buiten te reanimeren. Zij zouden volgens de ooggetuige naast hun brandwonden ook messteken hebben gehad. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

De vier slachtoffers zouden volgens de politie alle mensen zijn geweest die op dat moment in de woning aanwezig waren. Er zijn geen overlevenden van de brand.

De slachtoffers zijn een man en een vrouw van 32 jaar zijn en twee kinderen van 4 en 6 jaar. De slachtoffers zijn op de begane grond gevonden.

Het zou gaan om de vader en de moeder en hun kinderen. De vader zou in Angola geboren zijn. Hij is op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. De moeder en de kinderen zouden vertrekken uit het huis waar de fatale brand in Papendrecht plaatsvond.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden