Afbeelding

Badmintonclub Phoenix'17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

Sport 450 keer gelezen

PAPENDRECHT • Badmintonclub Phoenix'17 uit Papendrecht heeft zaterdag 30 juni het seizoen afgesloten met een tropisch midsummer toernooi.

Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, ook introducees deden mee aan het toernooi. Het toernooi in Amerikaanse stijl werd gehouden in de sportzaal De Willem. De zon die de hele week als scheen had de temperatuur binnen al naar tropische waarden laten stijgen, er was eten en drinken en muziek, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie afsluiter van te maken.

Er werd gespeeld in drie poules, waarbij de deelnemers naar gelijkheid van niveau werden ingedeeld. Zo kon het dat de sterkste tegenover kwamen te staan om er een prachtige, fanatieke pot van te maken, met spectaculaire rally's. Goed voor de jeugd-leden om naar te kijken en bijzonder boeiend voor de toegestroomde ouders en belangstellenden.

De hoofdtrainer Stephen Tittel mag zich de beste van de vereniging noemen en ging er met de eerste prijs, een ananas, vandoor. Roan van der Molen was de beste bij de junioren. Geheel in mid-summer style was een grote watermeloen zijn deel. Al met al een prachtige afsluiter van het seizoen.

Het nieuwe seizoen start weer in september met als doel om een aantal teams in de landelijke competitie te laten meespelen. Na de oprichting in januari van dit jaar is de club al bijna verdubbeld en ziet Phoenix'17 genoeg talent en doorzettingsvermogen bij de leden om de stap te zetten.

Meer belangstellenden zijn altijd welkom. Voor meer informatie: info@phoenix17.nl. Zie ook www.facebook.com/bcphoenix17.  

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden