Afbeelding
Foto: Stockfoto
update

Vrachtwagen en personenauto botsen op elkaar in Nieuw-Lekkerland

112 549 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op de kruising van de Schoonenburgweg en de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland zijn dinsdag een vrachtwagen een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Een vrouw uit Hellevoetsluis is daarbij gewond geraakt. De vrouw bestuurde een personenauto en reed vanaf de Middenpolderweg bij Streefkerk richting Nieuw-Lekkerland. Op de kruising met de Nieuwe Zijdeweg verzuimde de veertiger voorrang te verlenen aan een vrachtwagen die vanaf Oud-Alblas richting het Lekdorp reed. Een aanrijding was het gevolg. Omdat de vrouw, die onder meer last had van haar nek, haar autodeur niet meer open kreeg, kwam de brandweer met spoed ter plaatse om de bestuurster te bevrijden.

De automobiliste is per ambulance naar het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden