• The Dutch All Stars Jazz Band.
• The Dutch All Stars Jazz Band.

The Dutch All Stars Jazz Band treedt op in Alblasserdam

  •   21 keer gelezen

ALBLASSERDAM • The Dutch All Stars Jazz Band speelt op woensdag 26 juli vanaf 20.45 uur in Het Wapen van Alblasserdam.

Met veel enthousiasme zorgen de bandleden voor een zeer gevarieerd repertoire: New Orleans, Dixieland, Blues, Chicago Stijl, Swing en Boogie Woogie. Daarbij gaat het om de invloeden van Louis Armstrong, Benny Goodman, Duke Ellington en andere jazzgrootheden. De band heeft zijn eigen speciale karakteristieke geluid ontwikkeld. 

"Liefhebber of nog geen liefhebber, een ieder mag zich welkom weten, vandaar met vrije inloop", laat organisator Bert de Haan weten.

De muziekavond in Het Wapen van Alblasserdam maakt het programma van de Paardenmarkt compleet. De dag begint 's morgens met de braderie en de keuringen, 's middags is de Wielerronde van Alblasserdam en 's avonds eerst een spectaculair hippisch festijn op het grasveld tussen de Roemer Visscherstraat en de Hobbemalaan en daarna de jazzavond. 

 
 

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>