Logo hetkontakt.nl/klaroen

CKC Kinderdijk verstevigt koppositie

  •   66 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Het eerste team van CKC Kinderdijk heeft zaterdag de koppositie verstevigd door de uitwedstrijd tegen ODO met 10-16 te winnen.

Kinderdijk had zeker in het begin veel moeite met het slome spel van de tegenstander. Gelukkig lieten ze zich niet constant van de wijs brengen en na 10 minuten spelen kwam CKC door middel van een strafworp van Martijn Kreuk op een voorsprong van 2-5.

Verder gebeurde er niet zoveel in de eerste helft en gingen beide ploegen niet echt moe de rust in. Ruststand was 5-9.

Na 2 minuten in de tweede helft had Bram Rouppé er al twee ingegooid: 5-11. Halverwege werd de eerste wissel toegepast. De stand was op dat moment 8-12.

Drie minuten voor tijd kwamen er vijf (!) wissels in bij Kinderdijk. Stijn Vlieg en Lars Breedveld van A1 mochten ook hun minuten pakken. Na 10 seconden scoorde Lars de 10-16. Zijn eerste doelpunt in het eerste elftal. Dit was ook gelijk de eindstand.

Scores: Bram Rouppé en Simone Hoek 3x, Max Donkervoort en Laura Verveer 2x, Lotte van de Lustgraaf, Lisanne de Jonge, Jelle Lunenborg. Menno Bot, Martijn Kreuk en Lars Breedveld 1x.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 19 januari om 16:10 uur tegen ONDO uit 's Gravenzande. Deze wordt gespeeld in de eigen Molenzichthal.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }