• Erik Kraaijeveld en Timon van Meerendonk.
• Erik Kraaijeveld en Timon van Meerendonk. (Foto: Geurt Mouthaan )

MKB Result: online marketing op maat

  •   153 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een goede website is waardeloos zonder goede bezoekers én goede bezoekers zijn waardeloos zonder goede website. Zowel hoogstaand webdesign als online vindbaarheid onder één dak; dat is de kracht van MKB Result in Papendrecht.

Want een prachtige auto is leuk, maar zonder goede motor kom je nergens. "zo is het ook met een website", vertellen eigenaren Erik Kraaijeveld en Timon van Meerendonk. "Er zijn veel goede webdesigners, die niet gericht zijn op vindbaarheid. Daar moet dan weer apart naar gekeken worden, dubbel werk. Bij MKB Result brengen we dit samen."

Bijkomend voordeel: de jonge twee ondernemers en de scherpe tarieven. "We horen vaak als we ons uurtarief noemen: 'Zo, dat is scherp'", lachen ze. "Daarnaast zitten we door onze leeftijd niet vastgeroest in het vak, verouderde ontwikkelingen hebben we niet eens geleerd. We zijn vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen en zetten die up to date kennis in voor onze klanten."

Ondanks het feit dat MKB Result een jong bedrijf is, dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf, hebben ze veel kennis en ervaring beschikbaar. Ze werken samen met eResults, een bedrijf met jarenlange marketingkennis en ervaring. "Bij complexere casussen houden we ruggespraak met eResults, uiteindelijk komen we zo altijd met een passende oplossing."

Een lange termijnrelatie aangaan met een klant en de contacten zo persoonlijk mogelijk houden; dat is de werkwijze van MKB Result. "Een groot voordeel is de meetbaarheid van online marketing. Resultaten maken we inzichtelijk en passen daar een site of een online campagne op aan." Een aanpak die werkt, zo blijkt. "Onze klantenkring groeit hard. Niet alleen in de regio, maar ook ver daarbuiten." Zie ook www.mkbresult.com.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }