Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: ingimage

Heropening en open dag De Kattenmand

  •   171 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Dierenasiel De Kattenmand in Nieuw-Lekkerland heropent op zaterdag 29 juni en houdt die dag van 11.00 tot 15.00 uur open huis.

Na een zeer bewogen jaar in 2018 hebben de vrijwilligers van het kattenasiel De Kattenmand vanaf januari dit jaar flink de schouders eronder gezet. Het hele asiel heeft een complete metamorfose ondergaan. Er wordt nu gewerkt volgens een geheel vernieuwd protocol wat nodig was om gecertificeerd te worden.

Om iedereen te laten zien hoe mooi het is geworden zet het asiel zijn voordeur open op zaterdag 29 juni. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom op de Hoogaarslaan 81a te Nieuw-Lekkerland.

Op deze dag is Huisdieren Crematorium Drechtsteden uit Alblasserdam aanwezig en ook de dierenambulance uit Vianen staat met een dierenambulance naast het asiel. Voor de kinderen is er een grabbelton, kan er een kleurplaat ingekleurd worden en er is iemand aanwezig die de kleintjes leuk kan schminken. Uiteraard wordt de inwendige mens ook niet vergeten.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }