Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De bibliotheek van Alblasserdam.
• De bibliotheek van Alblasserdam. (Foto: Bert Bons)

Ontmoetingsontbijt in de bibliotheek van Alblasserdam

  •   43 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op maandag 4 februari organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een ontmoetingsontbijt in Bibliotheek Aanzet aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Belangstellenden kunnen om 09:00 uur aanschuiven.

Opa's en oma's die regelmatig zorgen voor hun kleinkinderen en daarover weleens van gedachten willen wisselen, worden specifiek uitgenodigd voor dit gezellige en informatieve ontbijt. Maar ook mensen die extra zorg dragen voor hun ouders of kinderen zijn van harte welkom. Mantelzorg consulente Heleen Visser en Dorpsmakelaar Kayleigh Bolink zullen deze morgen met de aanwezigen in gesprek gaan over hoe waardevol hun zorg is, maar ook hoe vermoeiend het kan zijn. Vragen als 'hoe houd ik het vol' en 'hoe ga ik met verwachtingen en grenzen om' zullen aan bod komen. Ook mensen die het lastig vinden om, door de extra zorg die zij geven, aan zichzelf toe te komen, kunnen aanschuiven en meedoen aan het gesprek. Het belooft een gezellige én informatieve ontmoeting te worden.

Het ontbijt vindt plaats in de Bibliotheek Aanzet te Alblasserdam en duurt van 09:00 tot 11:00 uur. Opgeven is wel noodzakelijk en kan via de SWA: 078-2021220.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }