Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Repair Café Papendrecht open op zaterdag 4 juni

Algemeen 179 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij het Repair Café zitten op zaterdag 4 juni van 09:00 tot 12:00 uur weer vrijwilligers klaar voor het repareren van kapotte spullen.

Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, kleding, computers, sieraden, naaimachines en huishoudelijke apparatuur. Ook kunnen messen, scharen, tuingereedschap en boren (behalve betonboren) geslepen worden. Door het repareren wordt voorkomen dat nog goede spullen worden weggegooid. Ook geven de vrijwilligers hun reparatie kennis graag door en kunnen bezoekers elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten onder het genot van een bekertje koffie of thee. De reparaties zijn gratis, maar met een gift in de fooienpot zijn de vrijwilligers altijd blij. Het maandelijkse Repair Café vindt plaats in de Kleine Zaal van Residence Gerbrandy, aan de Gerbrandystraat 31.

Daarnaast vraagt Repair café Papendrecht aandacht voor de ‘week zonder afval’ van maandag 30 mei tot en met zondag 5 juni. Tijdens deze week gaan deelnemers de uitdaging aan om zo min mogelijk afval weg te gooien. Zie ook www.milieucentraal.nl/minder-afval/week-zonder-afval.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden