• Op 24 januari overhandigde lijsttrekker Arjan Kosten het verkiezingsprogramma aan bestuursvoorzitter Arjan Voorwinden van de lokale kiesvereniging.
• Op 24 januari overhandigde lijsttrekker Arjan Kosten het verkiezingsprogramma aan bestuursvoorzitter Arjan Voorwinden van de lokale kiesvereniging. Foto: Aangeleverd

SGP Papendrecht presenteert verkiezingsprogramma

Algemeen 222 keer gelezen

PAPENDRECHT • De lokale SGP’ers uit Papendrecht brengen hun verkiezingsprogramma naar buiten. Deze verkiezingen doet de SGP mee onder het thema ‘Houvast. Voor Papendrecht.’ Op 24 januari overhandigde lijsttrekker Arjan Kosten het verkiezingsprogramma aan bestuursvoorzitter Arjan Voorwinden van de lokale kiesvereniging.

Lijsttrekker Arjan Kosten is blij met het programma: “Er zijn genoeg uitdagingen in de komende jaren. Veel jongeren en gezinnen zijn hard op zoek naar een woning. Daarom wil de SGP dat er vol ingezet wordt op bouwen binnen de daarvoor aangewezen ruimte. We vinden dat er betaalbare woningen moeten komen voor starters en gezinnen. Daarnaast geven we prioriteit aan goede zorg voor ouderen, ruimte voor (startende) ondernemers en het behoud van het echt Papendrechtse dijklint.”

Het verkiezingsprogramma bevat concrete ideeën voor de toekomst voor Papendrecht. Het is onzeker of dit allemaal te realiseren is, maar het geeft een goed beeld waar SGP Papendrecht voor staat. De titel van het programma geeft weer dat SGP Papendrecht houvast wil bieden in lastige tijden. Een bijdrage aan een constructief en stabiel gemeentebestuur is de inzet.

Bestuursvoorzitter Arjan Voorwinden is tevreden met het duidelijke profiel van de partij: “We willen de zondag als gemeenschappelijke rustdag. Ook duurzaamheid is voor ons belangrijk, omdat de schepping ons aan het hart gaat. En om niet meer te noemen: we willen dat Papendrecht schoon, heel en veilig is en blijft.”

Het verkiezingsprogramma wordt de komende jaren door de fractie gebruikt om plannen uit te voeren. Voor de verkiezingen is het nogal lang om te lezen. Daarom is er ook een korte en handzame folder waarin de SGP de speerpunten weergeeft. Het programma, en de verkorte versie, is te vinden via de website www.papendrecht.sgp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden