Foto: Stock

Herfstwandeling in Alblasserdam tijdens Maand van de Mantelzorg

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een van de activiteiten tijdens de Maand van de Mantelzorg in Alblasserdam is een herfstwandeling op donderdag 4 november in park Huis te Kinderdijk. De wandeling is onderdeel van het programma dat Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) voor Alblasserdamse mantelzorgers heeft opgesteld.


Gids Pleun Kranendonk, voorzitter van voormalige stichting ‘Behoud park Huis te Kinderdijk’ zal de wandelaars meenemen in de geschiedenis van het park en vertellen over het werk dat de stichting gedaan heeft om het park te behouden. 

Cok Hartkoorn zal vervolgens de wandelaars een kijkje laten nemen op zijn bedrijf als bijenhouder en iedereen meenemen in ‘de bijenstal in winterrust’. Vanaf 09:30 uur is er inloop met koffie en wat lekkers in de huiskamer van de SWA aan het Cortgene 20. Het is de bedoeling dat de wandelaars om 10:00 uur vertrekken. De wandeling duurt tot ongeveer 11:30 uur.

Opgeven voor deze ontmoetingsactiviteit is noodzakelijk en kan door te bellen naar 078-2021220 of een mailtje te sturen naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5