Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>&bull; Enkele jonge deelnemers aan een eerdere opruimactie.</p>

• Enkele jonge deelnemers aan een eerdere opruimactie.

(Foto: Aangeleverd)

Negende Zwerfafvalopruimactie van Alblasserdam Schoon

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Peter van der Spoel van Alblasserdam Schoon organiseert op zaterdag 19 juni de negende Zwerfafvalopruimactie.


Ook deze keer blijft het maximale aantal deelnemers 160. “We hebben natuurlijk nog steeds met het Corona-virus te maken, dus het opruimen gaat op dezelfde manier als de laatste twee keer”, vertelt Peter.

Bij iedereen die zich aanmeldt als deelnemer aan de opruimactie, gaat Peter alle benodigde spullen (hesje, grijper, handschoenen, vuilniszakken, plattegrond van de wijk en een door Plus van Holten beschikbaar gestelde Mueslireep) persoonlijk thuisbrengen. Alle spullen zijn na de vorige actie gewassen.

Op zaterdag 19 juni kunnen de deelnemers van 09.30 tot 12.00 uur in de eigen wijk gaan opruimen. Iedereen krijgt een opruimgebied opgestuurd. Na afloop gaat Peter vanaf 13.00 uur bij alle deelnemers langs om de uitgeleende materialen weer op te halen.

Dan geeft hij op dat moment iedere deelnemer de McDonald’s-tegoedbon voor een product naar keuze. Die bon is een jaar geldig.

Ook worden de volgende prijzen na verloting bij de winnaars afgegeven: Plus van Holten heeft een Pluswaardebon beschikbaar gesteld van € 20,- en twee bossen bloemen. Bakkerij J. van der Wegen stelt een cadeaubon van € 20,- beschikbaar. Landvast heeft spontaan twee sets van twee filmkaarten beschikbaar gesteld.

De inschrijving kan met een opgave aan dit mailadres: alblasserdamschoon@outlook.com of via de website. De inschrijving sluit vrijdag 18 juni om 09.00 uur of als er 160 aanmeldingen zijn. Op dit moment zijn er al 90 deelnemers die zich hebben aangemeld.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier