VVD Molenlanden brengt actuele onderwerpen in beeld met mascotte
Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Mascotte Lokaaltje van VVD Molenlanden.
• Mascotte Lokaaltje van VVD Molenlanden. (Foto: Aangeleverd)

VVD Molenlanden brengt actuele onderwerpen in beeld met mascotte

  •   keer gelezen

MOLENLANDEN • VVD Molenlanden gaat inwoners op een vrolijke manier actuele onderwerpen in hun gemeente laten zien. Dit doen zij door maandelijks met een zelfgemaakte mascotte naar een plek in Molenlanden te gaan.


Daar maken zij een foto of een filmpje, die zij met een prijsvraag op hun sociale media plaatsen.

Mascotte
De mascotte is bedacht door een projectteam van VVD Molenlanden. De mascotte heet Lokaaltje en heeft de vorm van een bitterbal. VVD Molenlanden licht op hun website toe dat zij deze vorm gekozen hebben, omdat dit voor hen een symbool van gezelligheid is.

Eén van de leden van het projectteam heeft samen met zijn vrouw de mascotte gemaakt. In welk dorp dat was, vertelt VVD Molenlanden nog niet. Dit is namelijk de eerste prijsvraag. Het antwoord kunnen inwoners halen uit het eerste bericht van deze actie, dat een geboortebericht van Lokaaltje betreft.

Maandelijkse actie
Op Facebook en Instagram zal VVD Molenlanden maandelijks een bericht met Lokaaltje plaatsen. De actie heeft de naam ‘Lokaaltje in Mooi Molenlanden’. Door mee te doen aan de actie maken inwoners kans op een Mooi Molenlanden Taart voor tien personen van ‘Smullen met Annemieke’.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier