Havenbedrijf ondersteunt 15 regionale organisaties
Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Programmamanager Henriëtte Korpershoek ontving 1000 euro van het Havenbedrijf voor haar vrijwilligerswerk bij JINC, een organisatie die zich inzet om jongeren te helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt.
• Programmamanager Henriëtte Korpershoek ontving 1000 euro van het Havenbedrijf voor haar vrijwilligerswerk bij JINC, een organisatie die zich inzet om jongeren te helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt. (Foto: Aangeleverd)

Havenbedrijf ondersteunt 15 regionale organisaties

  •   keer gelezen

REGIO • Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt Havenbedrijf Rotterdam voor de veertiende maal vijftien regionale organisaties met ieder 1000 euro.


Het gaat om de Hockey Club Capelle, CrossFit Vlaardingen, Sport- en Gymnastiekvereniging OKK, Stichting JINC, ZVV Pelikaan, Stichting Zwerfkatten Rijnmond, Scouting Admiraliteit Delftland, Vereniging Eerste Hulp bij Ongelukken, Kralingsche Zeilclub, Stichting Modelbouw Groep “De Devel”, Hardloopvereniging De Brugrunners, Stichting Recreatiecommissie Prima Bolnes, MHV Forcial, Atletiek Vereniging Passaat uit Papendrecht en Watersportvereniging WSV Herkingen.

Medewerkers van het Havenbedrijf die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving, kunnen die vrijetijdsbesteding voordragen voor deze ondersteuning. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met een beknopte omschrijving daarvan in een ‘Hoge Hoed’ gedaan en vervolgens haalt de Algemene Directie van het Havenbedrijf ongezien vijftien briefjes uit de hoed. Zo wordt duidelijk welke organisaties kunnen rekenen op een ondersteuning. Met deze jaarlijkse actie spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. De ‘Hoge Hoed’ past bij wat het Havenbedrijf belangrijk vindt, namelijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Jaarlijks doet een groot aantal verenigingen en stichtingen een beroep op het Havenbedrijf voor ondersteuning. Met De Hoge Hoed komen de organisaties waarbij medewerkers actief betrokken zijn, in eerste instantie in aanmerking voor sponsoring. Organisaties uit de regio kunnen ook een beroep doen op het Deltaportdonatiefonds voor ondersteuning van hun activiteiten; www.deltaportdonatiefonds.nl. Ook daar is het Havenbedrijf nauw bij betrokken.

Fotobijschrift: Programmamanager Henriëtte Korpershoek ontving 1000 euro van het Havenbedrijf voor haar vrijwilligerswerk bij JINC, een organisatie die zich inzet om jongeren te helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier