Pietenband Wild Geraas uit Papendrecht creëert uniek drive-in Sinterklaasfeest
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Pietenband Wild Geraas uit Papendrecht creëert uniek drive-in Sinterklaasfeest

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT/DORDRECHT • Op zaterdag 28 november heeft Pietenband Wild Geraas, onderdeel van muziekvereniging Excelsior Papendrecht, een uniek drive-in Sinterklaasfeest georganiseerd in samenwerking met de feestcommissie van MTU Benelux, gevestigd in Dordrecht.


Waar op dit moment veel intochten en Sinterklaasfeesten worden afgelast als gevolg van de corona-crisis, heeft pietenband Wild Geraas een uniek concept gecreëerd om volledig corona-proof het Sinterklaasfeest toch door te laten gaan. Een uniek drive-in feest werd opgetuigd in de bedrijfshal van MTU Benelux.

Voordat de auto’s met ouders en zenuwachtige kinderen de bedrijfshal in reden, werden de auto’s eerst vakkundig ‘ontsmet’ door de pieten. Vervolgens reden de auto’s één voor één naar binnen en werden bij het eerste stoppunt opgewacht door de volgende groep pieten voor een flinke hand pepernoten en er moesten natuurlijk sinterklaasliedjes gezongen worden. 

Daarna reden de auto’s door naar het laatste punt van de drive-in. Daar zat aan de ene kant van de auto een compleet pietenorkest te spelen (uiteraard op 1,5 meter), en aan de andere kant zat Sinterklaas. De kinderen werden op een ruime 1,5 meter door Sinterklaas toegesproken om vervolgens hun cadeau in ontvangst te nemen.

“Een hele operatie om op te zetten maar het resultaat was er dan ook naar”, aldus de organisatie. “Fijn dat we op een verantwoorde manier dit feest toch hebben kunnen door laten gaan”.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier