Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Restaurant De Ertepeller start pop-up met Skybar Van der Valk

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT/DORDRECHT • Restaurant de Ertepeller uit Papendrecht en Hotel van der Valk in Dordrecht hebben samen een exclusief culinair arrangement opgesteld. Chef Arjan Kuipers en zijn brigade zullen minimaal vanaf vrijdag 21 november tot en met zondag 13 december vier dagen per week hun kookkunsten vertonen op de veertiende etage van het hotel.


Arjan Kuipers: “Vertrouwde gezichten, onze eigen signature gerechten, gastvrijheid en creativiteit, maar dan even tijdelijk op een nieuwe locatie! Ideaal gelegen voor al onze gasten; met ruim voldoende parkeergelegenheid en direct aan de A15/A16 gaan wij onze gasten elke donderdag tot en met zondag culinair verwennen op grote hoogtes. Wij kijken er enorm naar uit om samen met Van der Valk wat moois neer te zetten komende periode.”

Alle arrangementen zullen inclusief verblijf in één van de luxe kamers van het hotel zijn, inclusief ontbijt. Reserveren voor dit exclusieve arrangement kan via het Hotel van der Valk of bij de Ertepeller. Vanaf vrijdag 20 november tot minimaal zondag 13 december heten zij liefhebbers heel graag welkom in de Skybar van der Valk Dordrecht in pop-up Restaurant de Ertepeller.

Meer informatie & boekingen: www.ertepeller.nl/ertepeller-skybar-vandervalk-dordrecht.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier