Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Actie #doewatliefs in Alblasserdam voor kleine gebaren in turbulente tijd

Algemeen 181 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Inwoners van Alblasserdam worden uitgenodigd om de komende tijd ‘wat liefs’ te doen voor elkaar, de straat of buurt. Een klein gebaar kan al verlichting geven en een bemoediging zijn in deze turbulente tijd.

Misschien verdient iemand in de buurt het om in het zonnetje gezet te worden. Daarbij kan gedacht worden aan chocolaatjes voor een buurvrouw die haar kat al een week kwijt is of aan bloemen voor het 50-jarig bruidspaar uit de straat. Ook op grotere schaal is het mogelijk om wat te beteken voor de straat of buurt. Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft speciale ‘sterkte’ kaarten beschikbaar waar Alblasserdammers iets op kunnen schrijven voor iemand in hun omgeving. Bijvoorbeeld dat ze even een boodschap willen doen voor iemand, helpen met tuinieren of even op de kinderen passen. Er zijn veel manieren om een helpende hand aan te bieden voor iemand die dit nu nodig heeft.

Binnenkort staan de dorpsmakelaars van de SWA op verschillende plekken in het dorp om deze speciale kaarten uit te delen. Komt er iemand in gedachten of wanneer iemand een actie wil doen waar budget voor nodig is, kan contact opgenomen worden met de SWA. E-mailen kan naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of bellen naar 078-2021220 of vul het online formulier in op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden