Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Inschrijven voor activiteiten zomerpaspoort kan nog

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Alblasserdamse kinderen die in het bezit zijn van een zomerpaspoort kunnen zich nog voor diverse activiteiten inschrijven.

Op het programma van activiteiten die door Jeugdland worden georganiseerd staan onder andere nog het sprookjesbos, graffiti, tassen en shirts maken, een beachparty en de kleedjesmarkt. 

Actieve zomervakantie
Om kinderen een leuke, actieve zomervakantie te geven hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam de krachten gebundeld en samen met andere organisaties het Zomerpaspoort Alblasserdam geïntroduceerd. Dit is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam. De activiteiten duren tot en met zaterdag 29 augustus.

Landvast
Jeugdland organiseert zes weken lang iedere week verschillende activiteiten in de tent op het terrein van Landvast of binnen. In de laatste week van de zomervakantie is er iedere dag een activiteit. Zo zijn er vlogworkshops geweest, mozaïeken gemaakt, kunstwerken getimmerd, zandkastelen gebouwd en spetter-spatter-spater-ochtenden voor de allerkleinsten georganiseerd.

Meer informatie op: https://www.jeugdlandalblasserdam.nl/

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }