Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een van de fotosites van Wim Schut.
• Een van de fotosites van Wim Schut.

Updates voor fotowebsites van Wim Schut

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Twee fotowebsites van Papendrechter Wim Schut hebben onlangs updates gekregen met onder meer foto’s die in Papendrecht genomen zijn.


Op www.fotopapendrecht.nl heeft de Papendrechtse amateurfotograaf weliswaar een achterstand in het verwerken van foto’s, maar er is veel op te zien. Schut is bezig met series over de sloop van panden (zie Boskalis en Sauna Papendrecht complex) en de nieuwbouwprojecten in het dorp, zoals bij Fokker, Boskalis, de Markt van Matena, het Land van Matena, ontwikkelingen aan het Oosteind, de Tiendzone in Oostpolder en aan de andere kant van het dorp in Polder Nieuwland.

Noemenswaardig en enigszins met gepaste trots presenteert Wim Schut een zestal fietspaden die officieel nu een naam hebben. Zie de rubriek ‘Op de kaart’ op deze website. Deze rubriek is nog in concept.

Op www.wimschut.nl staan naast de deuren op Kreta nu ook een serie ‘Trappen’. Rotterdam is voor een klein deel terug op de site. Hier ligt nog heel veel van in de kast. In maart 2020 maakten Wim en zijn rouw een aantal dagtochten per trein in Zwitserland. Foto’s hiervan staan onder het kopje ‘Reizen en Zo’.

Onder de noemer ‘Corona’ heeft Wim daarnaast een tweetal gedichten geplaatst. Eerder waren die gedichten op 5 mei te horen op de radio van RTV Papendrecht,

Op de website www.papendrechtfoto.nl hebben geen mutaties plaatsgevonden. Deze site blijft wel in de lucht.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier