Afbeelding
ingezonden mededeling

Actie voedselbank Papendrecht: "Geef ze de VIJF" (euro)

Algemeen 130 keer gelezen

Steun nu de voedselbanken in de regio met de actie "GEEF ze de VIJF"

In Papendrecht is de actie "Geef ze de Vijf" gestart voor extra financieel steun  voor de voedselbank in Coornhertstraat 4 te Papendrecht. Ook in deze tijd is de voedselbank nog steeds open. En dat moet als het kan en verantwoord is ook zo blijven, aldus initiatiefnemer van de actie Ad Tromp. "De zeer gemotiveerde vrijwilligers doen er alles aan. Dit zijn echt kanjers."  Er is de laatste tijd minder aanbod, er moet meer aan producten worden ingekocht, verder ook extra  kosten voor  maatregelen als: extra desinfecteren, hygiëne en er moet veel meer worden gereden met de koelauto. Daarom steun ze met uw bijdrage van vijf euro ( € 5 euro). meer mag ook maar natuurlijk mag ook minder: ALLES HELPT!

IBAN Voedselbank Papendrecht: NL RABO 0139  2377  39                                                         

U wilt (ook) de Voedselbank Alblasserdam gaan steunen? Natuurlijk, graag zelfs", aldus Ad Tromp. Ook zij kunnen extra steun gebruiken. Hun Iban is  NL RABO 0159 9167 20.

Producten zijn ook welkom
Ook producten, houdbaar maar ook vers  zijn ZEER  welkom. Bel hiervoor met Johan Aarnoudse ( Interim Voorzitter):  Tel: 06-53533761 of Annie Poelman Tel.: 06-36361722. De voedselbank Papendrecht heeft een goede samenwerking met alle supermarkten maar ook een aantal groothandels. Ook kunnen we terugvallen op het distributiecentrum Rotterdam van de voedselbanken.NL. Maar er kunnen altijd sponsoren bij.                                                                                                          

Voedselbank Papendrecht is nog steeds open ( Kledingbank is wel dicht)
"In verband met de uitbraak van de Coronavirus in Nederland, en door de diverse maatregelen die hiervoor genomen moeten worden, hebben wij besloten dat wij voor het ophalen van eten, en het uitdelen aan de cliënten open blijven: "Anders zitten 114 arme gezinnen in Papendrecht zonder eten ", aldus Annie Poelman van voedselbank Papendrecht En dan praten we hier wel even over totaal ongeveer 300 personen ( waaronder  mannen, vrouwen maar ook dus kinderen). En dat aantal zal gaan toenemen zo is de verwachting.

De eerste 500 euro is inmiddels binnen gekomen
De teller staat nu op ruim 500 euro.  Er is geen streefbedrag , maar we hopen op een heel mooi bedrag. Wekelijks moeten we gewoon kunnen zorgen voor een verantwoord voedselpakket, vers, houdbaar en ook fruit . Het actiecomité heeft nu posters en flyers in bezit.( Gratis  beschikbaar gesteld door een drukkerij.)  Ook is er een bedrag beschikbaar gesteld  voor een paar advertenties .We kunnen  nu veel meer bekendheid aan de actie gaan  geven. Ik verwacht veel van de solidariteit van de "Papendrechters" maar ook "Alblasserdammers". Samen helpen we elkaar, ook dus hen die het veel minder hebben.

Deel de banner van de voedselbank op deze pagina  op uw facebook pagina
Deel de banner op deze pagina van de voedselbank actie op uw eigen facebook met uw vrienden en/of vriendinnen. Zo wordt de kring steeds groter. Bedankt alvast hiervoor. 

De actie is dus eenvoudig. Stort op de bankrekening van de voedselbank Papendrecht. Het is een moeilijke tijd, voor de voedselbank in deze tijd. Uw steun is hard nodig,

Dus maak nu 5 euro, meer mag ook maar ook minder ( alle beetjes helpen) over op: Voedselbank Papendrecht: NL RABO 0139 2377 39.

Actie "Geef ze de VIJF"/ Papendrecht/ Ad Tromp ( 078-6155724).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden