Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto

Ontmoetingsontbijt in Alblasserdam

  •   45 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 4 februari organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een ontmoetingsontbijt in de Bibliotheek Aanzet aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Belangstellenden kunnen om 09:00 uur aanschuiven. Het thema voor deze morgen is 'Nee, ik ben niet op dieet!'.

Een gezondere leefstijl is niet altijd even makkelijk te vinden en te onderhouden. Er zijn veel verschillende meningen, ervaringen en feiten die het maken van keuzes soms bemoeilijken. Tijdens dit ontbijt neemt gewichtsconsulente Bellina de Haan uit Alblasserdam de aanwezigen mee in de feiten en fabels van diëten. Uit eigen ervaring zal ze vertellen over afvallen, diëten, hypes en deelt ze tips en geeft advies. Bellina draagt haar kennis graag over en helpt mensen bij het kiezen voor en behalen van een gezondere leefstijl en een prettig gewicht.

Het ontbijt is een gezellige en mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp. Het belooft weer een leuk én leerzaam ontbijt te worden. Het ontbijt vindt plaats in de Bibliotheek Aanzet te Alblasserdam en duurt van 09:00 tot 11:00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan bij de SWA via 078-2021220.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }