Oliebollen bij eerste bridgeclubavond

  •   48 keer gelezen

PAPENDRECHT • Echtpaar Jopie en Nico Lagarde trakteerde bij de Papendrechtse bridgeclub Ut Vaute Bot deze week op eigen gebakken oliebollen tijdens de eerste clubavond van het nieuwe jaar.

De ongebonden bridgeclub, die niet aangesloten is bij de Nederlandse Bridgebond, is elke dinsdagavond van oktober tot april actief in gebouw De Spil in Papendrecht. Er wordt doorgaans aan vijf tafels gespeeld, waarbij gezelligheid het uitgangspunt is. De contributie is uiterst vriendelijk geprijsd en de leden zorgen bij toerbeurt zelf voor de bar en wat hapjes.

De club vindt zijn oorsprong bij tennisclub PTC. Leden komen niet alleen meer uit Papendrecht maar ook uit Dordrecht, Ridderkerk, Reeuwijk en zelfs uit Woudrichem. Momenteel heeft men bij Ut Vaute Bot behoefte aan wat nieuwe aanmeldingen, waarbij speelsterkte en of men zich individueel of als koppel aanmeldt, niet belangrijk is.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op een dinsdagavond vanaf 19.30 uur eens een kijkje te komen nemen in De Spil aan de Stellingmolen in Papendrecht. Bellen voor informatie kan natuurlijk ook bij Rina Timmermans via 078-6154430.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }