• Jong mannenkoor Jubilate.
• Jong mannenkoor Jubilate.

Kerstconcert ten bate van Stichting Ontmoeting

Algemeen 288 keer gelezen

DORDRECHT/REGIO • Op vrijdag 13 december verzorgt het Christelijk Jong Mannenkoor Jubilate uit Hendrik Ido Ambacht samen met Jongerenkoor Chaverim uit Alblasserdam een kerstconcert met als thema: Licht.

Het concert vindt plaats in de Augustijnenkerk aan de Voorstraat 216 in Dordrecht. Om 19:15 uur gaat de kerk open en om 19:45 uur start de samenzang. De aanvang van het concert is om 20:00 uur. De kaartverkoop en de collecte komt geheel ten goede aan Stichting Ontmoeting. Ook zal op deze avond de opbrengst bekend gemaakt worden van de jubileum-CD van CJMK Jubilate. Kaarten zijn in de voorverkoop (€ 5) te koop via www.jongerenkoorchaverim.nl/concerten. Aan de deur van de kerk kosten kaarten € 7,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Stichting Ontmoeting is in 1988 opgericht door een aantal predikanten uit verschillende kerken. Daarmee gaven zij gestalte aan de wens om iets te betekenen voor dak- en thuisloze medemensen. Met de opening van het Rotterdamse dienstencentrum in 1991 was de eerste opvangvoorziening van Ontmoeting een feit.

In de loop van de jaren is het dienstencentrum in Rotterdam enorm uitgebreid en de hulpverlening geprofessionaliseerd. We leveren dak- en thuislozen verschillende diensten, van veldwerk tot dagactiviteiten en woonbegeleiding. Ook in tal van andere plaatsen heeft Stichting Ontmoeting vestigingen geopend.

Kwetsbare mensen die de verbinding met zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt, worden door Ontmoeting ondersteund. In een proces van vinden en verbinden leren zij door echte ontmoetingen zichzelf te accepteren en optimaal te participeren in de samenleving, uitgaande van hun mogelijkheden en behoeften. Vrijwilligers en professionals zijn daarbij present, gedreven door christelijke naastenliefde.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden