Foto: Patty Kemper

Open dag bij 2 Move in Papendrecht

  •   65 keer gelezen

PAPENDRECHT • Dans- en ontspanningsstudio 2 Move houdt op zaterdag 16 februari een open dag.

2 Move is de nieuwe naam van Balletschool Patty Kemper. Omdat er een steeds groter aanbod is gekomen en nog gaat komen op het gebied van dans en ontspanning is de naam van Balletschool Patty Kemper veranderd in dans- en ontspanningsstudio 2 Move.

"Het is meer van deze tijd en het suggereert niet meer dat er alleen ballet is", legt Patty uit. "Alleen ballet is het namelijk al tijden niet meer. De nieuwe naam past bij alles wat we doen. Letterlijk bewegen, maar ook innerlijke groei en beweging in de ruimste zin van het woord."

Op zaterdag 16 februari van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen of de voetjes te lichten bij onder meer Pre- ballet, power- yin yoga, Hiphop workout, African dance, body fit, 50+ dance op gouwe ouwe hits, tapdans en ter afsluiting een demonstratie van Hiphop, Klassiek ballet en moderne dans.

Het wordt een feestelijke dag in het onderkomen aan de P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht, die wordt aangevuld met danskleding en schoenen van Away Fashion, Make up en hair Artist Eveline Carpier, met onder andere glitter tattoos, en Landwinkel de Fruitheerlijkheid. Dit alles onder het genot van een bakje koffie/thee of natuurlijk limonade voor de kids.

Men kan er ook terecht voor informatie over de lessen. Voor meer informatie: www.pattykemper.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }