Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Mishandeling van jongens van 12 en 14 jaar in Alblasserdam

  •   keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • Twee jongens van 12 en 14 jaar uit Ridderkerk en Nieuw-Lekkerland zijn op zaterdag 14 november op de Plantageweg in Alblasserdam door onbekende jongens geslagen.


De 12-jarige had de nodige pijn, maar de 14-jarige raakte buiten westen en moest zelfs naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek en zoekt getuigen.

De twee slachtoffers stonden rond 16.30 uur met drie andere jongens en twee meiden te chillen bij de bushalte ter hoogte van de Plus supermarkt. Een ander groepje van vijf jongeren stond bij de supermarkt te hangen en met daar geparkeerde fietsen te rommelen.

Daar stond ook de fiets van de 12-jarige tussen en toen hij zijn fiets bij het andere groepje weghaalde, kreeg hij van hen meteen een grote mond. De jongen liep met zijn fiets naar zijn eigen groepje, maar kreeg de vijf jongeren achter hem aan. Twee van hen sloegen de 12-jarige jongen meerdere malen, maar ook een 14-jarige vriend van hem moest het ontgelden. Een onbekende jongen sloeg hem zodanig vaak dat hij buiten westen raakte. Ook smeet hij de 14-jarige tegen een bankje. Toen een volwassen omstander poolshoogte kwam nemen, vluchtte de agressieve groep via de Nicolaas Beetsstraat richting de Da Costastraat weg. De 14-jarige jongen is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en mocht na controle naar huis.

Wie getuige was van de mishandelingen of weet wie de daders waren of wie andere informatie heeft, bijvoorbeeld camerabeelden die de politie helpt in het onderzoek, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Ook kan het tipformulier ingevuld worden op www.politie.nl. Anoniem iets doorgeven kan via 0800-7000.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier