Afbeelding
Foto: Bart Meesters

Autobrand zorgt voor grote schade aan woning Kerkdriel

112 1.603 keer gelezen

KERKDRIEL • De brandweer van Kerkdriel moest donderdagnacht in actie moeten komen voor een autobrand aan de Akelei in Kerkdriel.

Rond vijf over half drie in de nacht kreeg de brandweer de melding van de brand. Bij aankomst waren diverse buurtbewoners met tuinslagen en brandblussers al begonnen met het blussen van de brand.

Desondanks liepen de auto, maar ook de woning grote schade op door de brand. Vermoedelijk is door de bluspoging van de buurtbewoners wél voorkomen dat de brand zich verder kon uitbreiden naar de woning. Diverse ramen van het huis waren al gesprongen. 

De brandweer heeft de brandende auto verder geblust. Deze brandde aan de voorzijde volledig uit. Daarna trok de brandweer het uitgebrande voertuig weg bij de woning. De schade aan de woning is groot. De brandweer heeft de woning geventileerd, omdat er rook binnen hing na de brand.

De oorzaak van de brand is niet bekend, de politie heeft dit in onderzoek. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig af te voeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden