• Zomer 2017: Omroep Gelderland in Gameren.
• Zomer 2017: Omroep Gelderland in Gameren. Foto: Lya Cattel

Na Zomer in Gelderland nu Dag van Gameren

Algemeen 507 keer gelezen

GAMEREN • De dorpsraad van Gameren organiseert op zaterdag 22 september voor het eerst de Dag van Gameren. Het is een uitvloeisel van Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.

Ruim een jaar geleden deed Gameren mee aan het programma. Deze dag is zeer succesvol geweest en is een dag geweest van ontmoeting en gezellig samen zijn. De dorpsraad wil hier graag een vervolg aan geven en de droom is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Foodplein en optredens
Tijdens de dag van Gameren zal er in de Gratenbogerd een foodplein zijn waar Gamerse bedrijven een hapje en een drankje aanbieden. Ook is er een gevarieerd programma met optredens van diverse Gamerse verenigingen.

Historie
Daarnaast is een historische wandel- en fietstocht door het dorp opgezet. Tijdens de dag zal ook de plaquette van de steenfabriek onthuld worden, het doel waar de bijdrage van het programma Zomer in Gelderland naar toe is gegaan.

Ook mensen die niet in Gameren wonen zijn van harte welkom van 11:00-17:00 uur in de Gratenbogerd. De fiets-/wandelroute kan daar tussen 11:00 en 16:00 uur opgehaald worden. De onthulling van de plaquette staat gepland voor 14:30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden