Afbeelding

Willy van de Pol start werkplaats voor reparatie van instrumenten

Algemeen 706 keer gelezen

REGIO • Willy van de Pol opent haar eigen werkplaats voor reparatie van (koperen) blaasinstrumenten in Tiel. Van de Pol is geboren in Aalst, waar vooral in de muziekwereld veel mensen haar nog kennen.

Sinds haar veertiende is Willy lid van fanfare Prins Hendrik en ze speelt ook bij veel orkesten als invaller. Inmiddels woont ze in Ophemert.

Passie
"Doordat ik altijd erg actief ben gebleven in de muziek besef ik als geen ander hoe belangrijk een goed werkend en onderhouden instrument is. Repareren is een echte passie geworden en het geeft me veel voldoening om hulp te kunnen bieden waar dat nodig is", vertelt ze enthousiast.

Twintig jaar ervaring
Van de Pol heeft zo'n twintig jaar ervaring als reparateur, ze werkte lange tijd bij Unisono in Kerkdriel. Nu opent ze haar eigen bedrijf aan de Ampèrestraat 5a in Tiel.

Open huis
Zaterdag 2 december van 13:00-16:00 uur is er een open huis. De werkplaats zal open zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30-17:30 uur en daarbuiten op afspraak. Er is nog voldoende ruimte in het pand om op termijn ook opgeknapte tweedehands instrumenten of accessoires aan te bieden.

www.willyvandepol.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden