• Oranjevereniging Kerkwijk, Bruchem, Delwijnen organiseert o.a. elk jaar een spelcircuit voor de kinderen. Deze foto is in 2016 gemaakt in Bruchem.
• Oranjevereniging Kerkwijk, Bruchem, Delwijnen organiseert o.a. elk jaar een spelcircuit voor de kinderen. Deze foto is in 2016 gemaakt in Bruchem. Archieffoto: Lya Cattel

Oranjevereniging heeft te weinig bestuursleden: opheffing dreigt

Algemeen 1.173 keer gelezen

KERKWIJK/BRUCHEM/DELWIJNEN • Als zich geen nieuwe bestuursleden melden, dan houdt Oranjevereniging Kerkwijk, Bruchem, Delwijnen op te bestaan. Het huidige bestuur luidt dan ook de noodklok.

De vereniging zoekt een nieuwe voorzitter, een penningmeester én een secretaris. Daarnaast zijn mensen nodig die zich bezig houden met sponsoring, de organisatie van spellen voor kinderen, contacten onderhouden met vrijwilliger en iemand die communiceert richting kranten, facebook en website. In totaal zijn acht nieuwe bestuursleden nodig.

Koningsdag

De oranjevereniging organiseert jaarlijks een filmmiddag, een bingo, een toneelavond en op Koningsdag een spelcircuit voor alle kinderen uit Kerkwijk, Bruchem en Delwijnen.

"Al jaren ervaren wij een tekort aan vrijwilligers in ons bestuur", laat het huidige bestuur weten. Op de Koningsdagen zelf kan het bestuur wel altijd rekenen op voldoende vrijwilligers. "Daar zijn we heel blij mee. Maar ook dit wordt steeds moeilijker en tijdrovender om voor elkaar te krijgen."

De oranjevereniging telt ruim driehonderd leden.

Ledenvergadering

De vereniging houdt vrijdag 19 januari een buitengewone Algemene Ledenvergadering in het dorpshuis in Kerkwijk, aanvang: 20:00 uur.

Meer informatie is verkrijgbaar via: info@oranjeverenigingkbd.nl of bij Els de Hoog (Kerkwijk): 06-29221194, Diana van de Hoef (Delwijnen): 06-53630103 of Jeanne van Lieshout (Delwijnen): 06-11325464.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden