Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Volleybaldames Vedo winnen ‘rommelpotje’ van Sliedrecht

Sport 251 keer gelezen

HOORNAAR • Met 10-3 won het eerste damesteam van volleybalvereniging Vedo uit Hoornaar afgelopen weekend van Sliedrecht.

Overall was de wedstrijd wel te bestempelen als een rommelpotje. Voor de wedstrijd begon het al. Tijdens het inslaan kregen de dames de bal niet over het net. Bij het nameten bleek het vijf centimeter te hoog te hangen. Het gebrek aan oefenen speelde Vedo in de wedstrijd wel parten. De servicedruk was onder de maat.  

Desondanks ging de eerste set heel gemakkelijk naar de Hoornaar: 17-25. Sliedrecht groeide echter in de wedstrijd. De tweede set ging ook goed, maar er kwam al wat meer tegenstand. Eindstand: 19-25. 

Setpoints
De derde set ging een stuk minder. Op een gegeven moment stond Vedo zes punten achter, maar de achterstand kon weer worden ingelopen. Meerdere setpoints konden niet verzilverd worden, waarna Sliedrecht nipt de set won met 30-28. In de vierde set wisten de Hoornaarse dames toch de overwinning binnen te halen met 21-25.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden