• Simon Kranenburg. Foto: Anne Marie Hoekstra
• Simon Kranenburg. Foto: Anne Marie Hoekstra
advertorial

Drie woningverbeteraars onder één dak

Algemeen 4.143 keer gelezen

BLESKENSGRAAF• De drie bedrijven van Kranenburg Beheer zijn sinds vorige kort gevestigd in Bleskensgraaf: Gevelwerk Dordrecht, Kozijnen Gigant en Tegelcenter One.

"Ik ben sinds 1999 eigenaar van Gevelwerk Dordrecht", vertelt Kranenburg. "We zijn gespecialiseerd in gevelisolatie, -renovatie en -restauratie." Het Tegelcenter runt Kranenburg samen met Peter van Dijk, die beschikt over veertig jaar ervaring op zijn vakgebied.

Klanten die hun woning energieneutraal willen maken, zijn bij Kranenburg aan het goede adres. "We zijn gevestigd in het pand van Van der Want Energie. Dit bedrijf plaatst warmtepompen en zonnepanelen. Wij werken goed met hen samen. Met Gevelwerk Dordrecht verzorgen wij de gevelisolatie."

Kranenburg toont steenstrips die zijn bevestigd op isolatiemateriaal. "Dat plaatsen we voor een gevel. In plaats van steenstrips is het ook mogelijk om voor potdekselen te kiezen." Dan is er nog de andere tak van het bedrijf: Kozijnen Gigant, gespecialiseerd in houten en kunststof kozijnen, voordeuren en schuifpuien.

Waarin onderscheidt Van Kranenburg zich?
"We hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast vinden we het belangrijk om te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen. Natuurlijk is er altijd een goedkopere aanbieder, maar we zitten qua prijzen onderaan in de markt. Daarnaast zorgen we voor goed advies en goede begeleiding. Als we bij een klant aan het werk zijn, kom ik iedere dag kijken. Om toe te zien op het werk en contact te houden met de klant. Dus de klant wordt niet overgeleverd aan een paar timmerlieden."

Geschikte tegels
Peter van Dijk adviseert de klanten die op zoek zijn naar een mooie en praktische tegelvloer. Hij weet welke tegels geschikt zijn voor welke ruimte, of het nu gaat om exemplaren met een hout-, marmer- of betonlook. "Voor je keuken moet je slijtvastere exemplaren kiezen dan voor je badkamer." Het bedrijf heeft snelle levertijden. "Als het echt moet, kunnen we nog dezelfde dag leveren."

Voor meer informatie: www.tegelcenter.one, www.gevelwerkdordrecht.nl en www.kozijnengigant.com.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden