Uitslagen en programma

Uitslagen zaterdag 28 augustus
Kozakken Boys – GVVV: 1-1
Achilles Veen – Smitshoek: 1-2

Programma
Zaterdag 4 september
ASWH – Kozakken Boys
ARC – Achilles Veen

Districtbeker
Almkerk – JEKA
GRC 14 – RKVVO
VVGZ – Woudrichem
Wilhelmina’26 – Helvoirt
Sarto – Altena
Uno Animo – Sleeuwijk
NOAD’32 – Unitas
Sparta’30 – Well
GDC – SV Top

Zondag 5 september
RFC – Be Ready
Berkdijk – Dussense Boys

q www.RegioVoetbal.nl


Valse start voor Achilles Veen

veen • Achilles Veen kwam zaterdag in de hoofdklasse A slecht uit de startblokken. Tegenstander Smitshoek nam de punten mee met de 1-2.  

Een valse start dus voor Veen. Voor de rust kwam Achilles Veen nog wel op 1-0 door Thomas Schilders. 

Smitshoek, met oud-prof Luigi Bruins in de ploeg, liet het er na de rust echter niet bij zitten. Eerste tekenden de gasten middels Hermon Tekleab de 1-1 aan. Vervolgens besliste Joey Kleijn het duel met de verdiende 1-2 voor de gasten uit Barendrecht.


Marianne Vos wint vierde en vijfde etappe van Simac Ladies Tour

babyloniënbroek/nederland • Marianne Vos heeft de vierde en vijfde etappe van de Simac Ladies Tour gewonnen.

In de vierde etappe kwam Vos in een kopgroep van drie na een eindsprint als eerste over de streep in Sweikhuizen. In de vijfde en laatste etappe was de 34-jarige renster wederom de snelste.

Het is voor Vos de derde ritzege in de Nederlandse rittenkoers. Eerder won de Jumbo/Visma-renster in Ede ook al de proloog van de Simac Ladies Tour. De WorldTour-koers eindigde zondag. De overwinning van Vos was het slot van een mooie koers voor de Nederlandse wielrensters. Chantal van den Broek-Blaak won de Simac Ladies Tour uiteindelijk. 


Jeugdrenners Jan van Arckel

arkel/rotterdam • De jeugdrenners van Jan van Arckel zijn afgelopen weekend weer actief geweest. Zaterdag 28 augustus werd de jeugdronde van Maassluis verreden. In categorie 7 stonden Rick Versloot (Hardinxveld-Giessendam), Luuk Wolthuis (Hank), Tim Verwolf (Langerak) en Mees Bassa (Goudriaan) aan de start. Alle vier bleven tot de eindsprint in het peloton. Rick Versloot had de beste sprint in de benen en kwam als eerste over de streep. In categorie 3 wist Niek Wolthuis (Hank) de gang er goed in te houden, wat resulteerde in een tweede plaats. Zondag 29 augustus was de miniwegwedstrijd in Rotterdam. In categorie 1 beet Sarah Post (Werkendam) het spits af. Ze behaalde een mooie vierde plaats.