Vermakelijk duel

gouderak • Gouderak-Moerkapelle eindigde na een amusante wedstrijd in 4-4.
Gouderak kwam aan de altijd winderige Kattendijk een ietwat ongelukkige 0-2 achterstand bij rust te boven. De formatie van trainer Raymon Noordam schoot direct na rust drie keer raak via Jesse Metselaar (strafschop), Hugo Bitter en Bob Olde Heuvelt: 3-2.
Moerkapelle sloeg meteen terug (3-3), maar Gouderak kwam opnieuw op voorsprong door een tweede penalty. Jesse Metselaar schoot de bal fraai in de kruising: 4-3. In de slotfase kopte een Moerkapelle-speler de bal over Gouderak-doelman Stef Hoogendoorn: 4-4.

DCV uit beker

krimpen a/d ijssel • DCV is uitgeschakeld in de strijd om de districtsbeker. De Krimpenaren verloren na een spannende strafschoppenserie met 7-8 van Quick Boys 2 uit Katwijk. In de voorgaande negentig minuten was er veel te beleven, want na de reguliere speeltijd was de stand 5-5 (!)

Ammerstol niet naar Moordrecht

ammerstol • De wedstrijd Moordrecht-Ammerstol, die zaterdag 19 oktober in de 72ste minuut bij een 2-1 stand in het voordeel van de thuisploeg werd gestaakt, werd afgelopen zaterdag niet uitgespeeld.

Tijdens de wedstrijd ging een Moordrecht-speler door het lint. Hij gaf Michel Roozendaal een kopstoot en Thijs Schmidt, die daar wat van zei, een klap op zijn gezicht. De Ammerstol-speler liep hierdoor een gebroken kaak op. Het restant zou afgelopen zaterdag worden uitgespeeld, maar Ammerstol liet weten daar gezien de calamiteiten geen trek in te hebben. "Voor ons hoefde het niet zo nodig meer", stelde Ammerstol-voorzitter Michel Rabouw.