• Jeffrey Havers in actie. Foto: Aangeleverd

Judoka’s Sport en Bewegen 3e en 5e op NK

Sport 328 keer gelezen

VIANEN • Judoka’s van Sport en Bewegen uit Vianen eindigden als 3e en 5e op het NK Judo.

Zondag vond in Almere het NK judo voor senioren plaats. Joris Hoedeman - categorie tot 90 kilo - en Jeffrey Havers in de klasse 100 + plaatsten zich voor dit toernooi.

Joris won zijn eerste partij met een vol punt. In de halve finale tegen de latere kampioen trok hij aan het kortste eind. De strijd om het brons won hij overtuigend door een goed uitgevoerde schouderworp en werd zo derde van Nederland.

Nadat Jeffrey Havers in zijn eerste partij verloor van de latere kampioen, won hij zijn tweede partij overtuigend. Hij verloor de strijd om het brons en moest genoegen nemen met een knappe vijfde plaats.

Auto botst tegen boom op Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan in Vianen 112 20 uur geleden
Stroomstoring in Meerkerk en Noordeloos: 564 huishoudens zonder stroom Nieuws 6 mei, 14:24
• Burgemeester Sjors Fröhlich (vooraan met grijze jas en ambtsketen) gaf op 4 mei een toespraak.
4 mei-toespraak burgemeester Sjors Fröhlich: 'Besef dat we in vrijheid mogen leven steeds groter' Nieuws 6 mei, 11:52