Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Juffrouw Verboom neemt afscheid van obs Meester Vos in Hagestein

Algemeen 873 keer gelezen

HAGESTEIN • Kinderen, ouders, juffen en meesters van obs Meester Vos in Hagestein hebben vrijdag afscheid genomen van juffrouw Irene Verboom.

Als echte Klosser draaide juf Irene jarenlang mee als vertrouwde, lieve en vrolijke juf Ireen van de kleutergroep de Vossen. 

Ook voor vele inwoners van Hagestein een bekend gezicht van de school en (tijdelijke) bewoonster van het dorp. Haar afscheid startte daarom niet voor niks met een rit per koets door Hagestein. Met koetsier en twee fraaie Frieslanders werd ze rond en door Hagestein gereden en trof ze daar langs de route kinderen van school die haar met een lied of een toneelstukje opwachtten.

Eenmaal op school werd ze ontvangen door kinderen en ouders en werden de gezamenlijke cadeau ‘s aan haar aangereikt. Hierna was het tijd voor een gezamenlijke picknick op het plein, waarbij juf Irene de gelegenheid had om even langs alle groepen te lopen en kregen ook alle kinderen wat lekkers van haar mee. 

De middag heeft juf Irene gezellig met haar oude ‘Vossengroep’ doorgebracht. Uiteraard was er na deze feestelijk dag met de kinderen ook tijd voor de ouders gemaakt om juf Irene gedag te zeggen.

Hoewel een afscheidsfeest altijd tweeledig voelt, blikken zowel juf Irene als leerlingen en leerkrachten terug op een mooie, gezellige en fantastische dag met elkaar.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden