Eindelijk weer reuring in Stadspodium GO.
Eindelijk weer reuring in Stadspodium GO. Foto: Aangeleverd, Archief

Stadspodium GO in Leerdam opent de deuren weer

Algemeen 470 keer gelezen

LEERDAM • Nu de schoolvakanties voorbij zijn, starten de vaste huurders bij GO weer met hun lessen, de koorleden schrapen de kelen, toneelliefhebbers bestuderen hun teksten en de dansleerlingen stretchen hun spieren.

De eerste kunstexpositie van dit jaar van Bas Middelkoop hangt aan de muur in de foyer. Kortom Stadspodium GO in Leerdam is er helemaal klaar voor om er na een lange periode weer een daverend jaar van de maken.

Vrijwilligers
In het nieuwe seizoen wordt er alleen met vrijwilligers gewerkt en omdat er lang geen reuring is geweest in GO, was het Stadspodium dan ook erg benieuwd hoeveel vrijwilligers gehoor zouden geven aan de oproep om zich aan te melden voor de verschillende taken in het nieuwe seizoen. Maar gelukkig is gebleken dat eigenlijk alle vrijwilligers nog steeds hun handen uit de mouwen willen steken voor GO. En er hebben zich zelfs ook nieuwe aangemeld.

Vrijwilligers worden bij Stadspodium GO ingezet voor alle mogelijke taken: denk aan de bar, de kassa, de techniek, maar ook mensen met twee rechterhanden zijn altijd nodig. Daar is de organisatie natuurlijk superblij mee en daaruit blijkt ook hoe het Stadspodium wordt gedragen door de Leerdammers.

Programma
Vooralsnog is een programma samengesteld tot eind van het jaar, dit omdat alles nog steeds een beetje onzeker is. Tevens is besloten dat een vaccinatiebewijs of negatieve PCR-test verplicht is voor het bezoeken van een voorstelling in Stadspodium GO. Daarnaast is het vanaf nu alleen nog maar mogelijk om met pin te betalen, dus geen cash geld meer.

Evenals in voorgaande jaren worden dit jaar ook weer met Samen Doen speciale kindervoorstellingen voorbereid, waar schoolklassen van het basisonderwijs naar toe kunnen komen. In totaal gaat het om circa 1700 leerlingen. Nieuw dit jaar is dat er in samenwerking met het Pilgraminitiatief ook vier voorstellingen in de middagen gehouden worden voor ouderen, licht dementerenden en mantelzorgers.

Binnenkort is de flyer met het programma van Stadspodium GO te vinden op diverse plaatsen in Leerdam en zullen er ook posters worden opgehangen. Maar de website in de gaten houden kan natuurlijk ook, daar is ook te lezen waar bezoekers terecht kunnen voor een kaartje en zijn de laatste aanvullingen en/ of veranderingen te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden