Ton van Maanen, nieuwe voorzitter van het RAR, en directeur/streekarchivaris Ella Kok-Majewska voor de vernieuwde website.
Ton van Maanen, nieuwe voorzitter van het RAR, en directeur/streekarchivaris Ella Kok-Majewska voor de vernieuwde website. Foto: RAR

Nieuwe bestuursvoorzitter Ton van Maanen lanceert vernieuwde website RAR

Algemeen 193 keer gelezen

REGIO • Ton van Maanen, wethouder van West Betuwe, is de nieuwe voorzitter van het AB van het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). 

Hij volgt Jan de Boer, de voormalige burgemeester van Buren, op. Van Maanen is al een aantal jaar enthousiast lid van het AB en DB en was al vicevoorzitter. Binnen het RAR heeft hij de portefeuille digitale duurzaamheid en e-depot. Hij hecht aan innovatie en de voorloper positie van het RAR op dit vlak. Zijn eerste officiële handeling als voorzitter was het lanceren van de vernieuwde website van het RAR.

Er waren nog wat veranderingen binnen het bestuur. Monica Wichgers, wethouder in Culemborg was al AB-lid en is vanaf nu ook lid van het DB. Josan Meijers, waarnemend burgemeester van Buren, trad toe als AB-lid. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden