Gemeentenieuws Molenlanden

Gemeente Molenlanden hecht waarde aan een samenleving waar ruimte is voor verschillen.
Gemeente Molenlanden hecht waarde aan een samenleving waar ruimte is voor verschillen. Foto: RADAR

Steunpunt discriminatie

Nieuws 190 keer gelezen

Gemeente Molenlanden hecht waarde aan een samenleving waar ruimte is voor verschillen. Een samenleving die divers en inclusief is, met respect voor elkaar. Als je discriminatie ervaart, kan je in Molenlanden voor advies en ondersteuning terecht bij RADAR. Dit is het steunpunt voor onze gemeente dat gelijke behandeling bevordert en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting.

Discriminatie is het anders behandelen, achterstellen of uitsluiten van mensen op basis van persoonlijke kenmerken. Te maken krijgen met discriminatie is ingrijpend en kan allerlei nadelige gevolgen hebben. Voel jij je ongelijk behandeld en wil jij je verhaal kwijt? Dat kan geheel kosteloos bij een gespecialiseerde klachtbehandelaar van RADAR. Ook met vragen kun je bellen of mailen. De medewerker van RADAR gaat samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Alle informatie blijft daarbij vertrouwelijk.

Je kunt contact opnemen via 010 411 3911 of info@radar.nl. Op www.molenlanden.nl/diversiteit-en-inclusie-molenlanden vind je meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.