Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Odensehuis Molenlanden

Het Odensehuis Molenlanden is op zoek naar vrijwilligers!

Nieuws 239 keer gelezen

Op donderdag 1 juni opent het Odensehuis Molenlanden zijn deuren. Het Odensehuis is een ontmoetingsplek waar mensen met geheugenproblemen en (beginnende) dementie en/of hun mantelzorgers welkom zijn voor ontmoeting, activiteiten en informatie.

Voor het Odensehuis in Oud-Alblas zijn we op zoek naar mensen die als gastvrouw of gastheer actief willen bijdragen aan de ondersteuning van de gasten. Als vrijwilliger zorg je voor koffie en thee, de lunch en help je actief mee bij de verschillende activiteiten. Jouw inbreng en ideeƫn vinden we belangrijk. Het Odensehuis, Peperstraat 40 in Oud-Alblas, is straks wekelijks geopend op dinsdag en vrijdag, van 10.00 tot 15.00 uur.

Interesse?

Ben je een of meerdere dagdelen beschikbaar, wil je meer informatie over het Odensehuis of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met onze coƶrdinator Jell via 06-54777007 (telefoon of whatsapp) of mail naar jell.kooijman@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen