Gemeentenieuws Molenlanden

Laat je op 19 april in Gorinchem informeren door cybercrimespecialisten
Laat je op 19 april in Gorinchem informeren door cybercrimespecialisten Foto: Aangeleverd

Cybercrimecongres Better Safe Than Sorry op 19 april

Algemeen 141 keer gelezen

Veel MKB’ers denken dat hun onderneming niet interessant is voor hackers. Dat is een groot misverstand: MKB is de afgelopen jaren zelfs uitgegroeid tot één van de grootste groepen organisaties die slachtoffer zijn geworden van een vorm van cybercriminaliteit. Voorkomen dat jouw onderneming de volgende wordt? Zet dan het cybercrimecongres Better Safe Than Sorry op 19 april alvast in je agenda!

De (georganiseerde) misdaad heeft volop de mogelijkheden van de digitale snelweg gevonden voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude en spyware en talloze andere vormen.

Herstellen van een cyberaanval kost vaak veel meer geld en moeite dan het had gekost om het te voorkomen. Zet daarom 19 april in je agenda: laat je informeren door cybercrimespecialisten en hoor van een slachtoffer wat zo’n aanval voor gevolgen had voor zijn onderneming.

Dit cybercrimecongres wordt georganiseerd door Platform Veilig Ondernemen (PVO) Rotterdam, gemeente Molenlanden en gemeente Gorinchem. Volgende week maken we het programma bekend en kun je je aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.