Gemeentenieuws Molenlanden

Wethouder Piet Vat deed samen met burgemeester Segers mee aan IkPas
Wethouder Piet Vat deed samen met burgemeester Segers mee aan IkPas Foto: gemeente molenlanden

Burgemeester en wethouder blikken terug op alcoholvrije maand (video)

vr 3 feb. 2023, 12:05 Algemeen 123 keer gelezen

Zowel burgemeester Segers als wethouder Piet Vat deden de afgelopen maand mee aan IkPas. Beiden dronken in januari geen alcohol en dat leverde soms de nodige uitdagingen op. In onderstaand filmpje blikken ze terug op hoe het hen is vergaan.

In de video vertelt de wethouder onder andere over een volleybalwedstrijd van zijn kleinzoon. Na de winst werd hem in de kantine zoals gebruikelijk een biertje aangereikt, maar hij realiseerde zich net op tijd dat hij middenin zijn alcoholvrije maand zat. “Misschien was dat wel het lastigste moment.”

Afvallen

Ook burgemeester Segers ontdekte dat het drinken vooral een gewoonte is. Na een late vergadering bijvoorbeeld, met de open haard aan en een wijntje erbij. Deze maand bleef het echter bij rivella en tonic. “En ik ben vier kilo kwijt geraakt.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.