Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: stock

Verkiezingen 15 maart: Afleggen Ondersteuningsverklaring

Algemeen 131 keer gelezen

Op woensdag 15 maart zijn er twee verkiezingen. U kunt dan stemmen voor de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor de leden van het algemeen bestuur van het Waterschap Rivierenland. Bent u als kiezer in gemeente Molenlanden geregistreerd en wilt u een partij ondersteunen die momenteel geen zetel heeft? Dan moet u in persoon naar een servicepunt of de gemeentelocatie in Hoornaar komen en daar de verklaring ondertekenen. 

Dit kan van 16 januari tot en met 30 januari. In Hoornaar (Groeneweg 33) kunt u zonder afspraak langskomen op maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 – 15.00 uur. Wilt u naar een servicepunt, belt u dan eerst naar 088 7515000 om een afspraak te maken. Neemt u de ondersteuningsverklaring en een geldig legitimatiebewijs mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen