Gemeentenieuws Molenlanden

Wethouder Quik: “Als gemeente willen we die ontmoeting graag blijven faciliteren."
Wethouder Quik: “Als gemeente willen we die ontmoeting graag blijven faciliteren." Foto: gemeente molenlanden

Ondernemersontbijt Molenlanden: ‘Blijf inspirerende verhalen met elkaar delen

Algemeen 224 keer gelezen

Ondernemers van gemeente Molenlanden werden vandaag in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun ondernemerschap. Tijdens het ondernemersontbijt in De Til in Giessenburg ontmoetten ondernemers elkaar en wisselden zij ervaringen uit.

Het was een energieke ochtend waarbij Emmy Dingemans (100% Leuk) en Jessy van der Vlist (Sticky Chapters) de aanwezigen meenamen in het eerlijke verhaal over hun eigen ondernemerschap. “Onderneem elke dag alsof het je allereerste dag is dat je gaat ondernemen”, is de boodschap van Emmy Dingemans. “Ik vond het heel leuk om te connecten met ondernemers die ik niet echt kende. Dat geeft nieuwe energie. Je kunt echt veel voor elkaar betekenen.” Jessy van der Vlist deed aan het einde van zijn verhaal de oproep: “Laten we inspirerende verhalen met elkaar delen en ook na dit ontbijt met elkaar in contact blijven.”

Ontmoeting Aan deze oproep werd gretig gehoor gegeven tijdens het netwerkmoment. Ook wethouder Johan Quik waardeerde het om ondernemers te ontmoeten: “Als gemeente willen we die ontmoeting graag blijven faciliteren. Een moment als deze kan zomaar een volgende fase zijn van je bedrijf.”

Dankzij de inspirerende verhalen en het enthousiasme van de ondernemers kijkt de gemeente terug op een geslaagd ondernemersontbijt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen