Gemeentenieuws Molenlanden

De vragenlijst invullen kost 8 minuten. Doet u mee?
De vragenlijst invullen kost 8 minuten. Doet u mee? Foto: gemeente molenlanden

Onderzoek: Hoe goed werkt Molenlanden met u samen?

Algemeen 289 keer gelezen

Onderzoek samenwerken aan leefbare dorpen en stad

Gemeente Molenlanden werkt graag samen met inwoners aan leefbare dorpen. Daarbij is het betrekken van inwoners en het luisteren naar hun inbreng erg belangrijk. De gemeente wil dit blijven verbeteren en aanscherpen. Onder andere door van inwoners te horen hoe ze de participatie of het samenwerken ervaren.

Daarom start een onderzoek onder inwoners, uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Invior. Aan de hand van de inzichten uit het onderzoek adviseert Invior de gemeente. Samen kijken ze bijvoorbeeld hoe de samenwerking met inwoners meer kan opleveren of leuker kan. En hoe meer positieve gezamenlijke resultaten bereikt kunnen worden.

Doet u ook mee? Het kost u ongeveer 8 minuten. U kunt de vragenlijst invullen op https://enquete.toponderzoek.com/samenwerken. Inwoners kunnen ook meedoen door zich aan te melden bij www.tipmolenlanden.nl. De vragenlijst opvragen via 085-4860110 (gratis) is ook mogelijk. Met vragen over het onderzoek kunt u contact op nemen met de medewerkers van Invior. 

Alvast dank voor uw tijd. Wij waarderen uw bijdrage!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen