Gemeentenieuws Molenlanden

Bent u een van de 350 melkveehouders in de Alblasserwaard? We houden graag een plek voor u vrij!
Bent u een van de 350 melkveehouders in de Alblasserwaard? We houden graag een plek voor u vrij! Foto: Gemeente Molenlanden

Boerenbijeenkomst op 29 augustus

Algemeen 212 keer gelezen

Op 6 juli spraken vertegenwoordigers van boerenorganisaties in de Alblasserwaard, gemeente Molenlanden en provincie Zuid-Holland over de toekomst van de landbouw in de Alblasserwaard. Het was een open en constructief gesprek waarin onder andere duidelijk werd dat samenwerking noodzakelijk is. 

Op www.molenlanden.nl/landbouw vindt u meer informatie over deze avond.

Samen in gesprek

De boerenorganisaties willen samen met de gemeente verkennen of het zinvol is om vanuit de Alblasserwaard met een voorstel aan provincie en Rijk te komen. En als we dit doen, welke randvoorwaarden en spelregels we dan met de provincie willen afspreken. Dit bespreken we met elkaar op maandagavond 29 augustus, van 19.30 tot 22.00 uur (start om 20.00 uur) in de Til in Giessenburg. We gaan uit van een plenair programma.

Denkt u mee?

Bent u boer in de Alblasserwaard? Wilt u meedenken hoe we, met behoud van de agrarische identiteit, invulling kunnen geven aan onze maatschappelijke opgaven? Reserveer dan maandagavond 29 augustus in uw agenda.

Nadruk op melkveehouderij

Alle boeren zijn van harte welkom. We verwachten dat tijdens de avond op 29 augustus de nadruk ligt op de melkveehouderij. We hebben ook oog voor de andere boeren. In het najaar organiseren we ook een speciale avond voor deze groep.

Wilt u komen? Meld u aan!

Bent u een van de 350 melkveehouders in de Alblasserwaard? We houden graag een plek voor u vrij! Meld u uiterlijk 22 augustus aan via het aanmeldformulier www.molenlanden.nl/boerenbijeenkomst.

We kunnen ongeveer 450 mensen ontvangen. We werken met een deelnemerslijst op basis van aanmelding. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u het programma.

Ook met vragen kunt u daar terecht. U krijgt dan per mail een reactie of u wordt gebeld

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen