Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Gemeente Molenlanden

Onderzoek naar transformeren bedrijfslocatie de Singel Noordeloos naar woningbouw

Algemeen 301 keer gelezen

In samenwerking met grondeigenaar Rietveld en ontwikkelaar Develop Inc gaat gemeente Molenlanden de mogelijkheden onderzoeken om een bestaande bedrijfslocatie aan de Singel in Noordeloos te transformeren naar duurzame woningbouw. De intentieovereenkomst tot deze samenwerking is afgelopen donderdag door partijen ondertekend.

Het realiseren van verschillende typen woningen, waarvan een groot deel woningen in de sociale (koop)sector, is één van de belangrijkste uitgangpunten van het plan. Wethouder Wonen Arco Bikker: “Naast het belang van woningbouw voor de sociale sector, is dit de beste locatie in Noordeloos om woningen toe te voegen.” Wim Rietveld: “Het is inderdaad een ideale plek om een nieuwe woonwijk te creëren met uitzicht op de molen en de polder.”

In het komende onderzoekstraject zullen ook de inwoners van Noordeloos worden betrokken. De wijze waarop is op dit moment echter nog niet bekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen