Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Wie verdient een lintje?

Algemeen 231 keer gelezen

Iedereen kent wel iemand die een lintje verdient. Overal in Molenlanden zetten mensen zich in voor een goed doel, een vereniging of iets anders. Vaak zonder eigen belang.

Burgemeester Theo Segers nodigt alle Molenlanders uit om mensen voor te dragen die een lintje verdienen. Natuurlijk zijn daar spelregels aan verbonden. Je krijgt niet zo maar een lintje.

Wilt u informatie over de voorwaarden en de aanvraag van een Koninklijke Onderscheiding dan kunt u contact opnemen met: Gerda Eikelboom via 06 52 87 02 96 of e-mail naar kabinetszaken@jouwgemeente.nl.

Het aanvragen van een lintje vraagt veel tijd. Een (complete) aanvraag dient uiterlijk 1 juli 2020 ingediend te zijn bij de burgemeester van Molenlanden voor de lintjesregen van 2021.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen