• Vermeulen Autoschade: blij met de Groene Duim Award.
• Vermeulen Autoschade: blij met de Groene Duim Award.

Groene Duim voor Vermeulen Autoschade

Zakelijk 644 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK • A.A.S. Vermeulen Autoschade in Krimpen aan de Lek is in het trotse bezit gekomen van de ‘Groene Duim Award’ van Centraal Beheer Achmea.

Kees Vermeulen en zijn team ontvingen de onderscheiding vanwege hun vakmanschap en uitmuntende klantenservice. Van de meer dan vijfhonderd autoschadeherstelbedrijven waarmee Centraal Beheer Achmea in Nederland werkt, behoort A.A.S. Vermeulen Autoschade tot de top. Het kreeg een gemiddeld waarderingscijfer van 9.3.

Dat kwam een delegatie van de verzekeraar onlangs op locatie vieren met de overhandiging van ‘de groene duim’.

Stukje erkenning
“Hier zijn we uiteraard heel blij mee,” vertelt Kees Vermeulen. “Ik zie in deze onderscheiding een stukje erkenning voor de manier waarop we werken en hoe we met onze klanten omgaan. Kwaliteit staat bij alles wat we doen centraal. Dus niet alleen voor wat betreft de uitvoering van het schadeherstel, maar ook op het vlak van serviceverlening aan onze klanten. Als je dan ziet hoe hoog dat gewaardeerd wordt, dan kun je alleen maar trots zijn. En dat zijn we dan ook.”

Kees Vermeulen ziet de award niet alleen als een fraaie trofee, maar ook als stimulans om het serviceniveau vast te houden en waar mogelijk nog verder te verbeteren: 

“De Groene Duim krijgt als herinnering aan dat streven dan ook een mooi plekje in ons bedrijf!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden