Afbeelding
Foto: aangeleverd

Dierenwinkel ‘Dierengoed’ opent de deur in Lekkerkerk

Zakelijk 3.531 keer gelezen

LEKKERKERK • Dierenwinkel Dierengoed opent woensdag 7 februari na een grondige verbouwing de deur aan de Burgemeester Roosstraat 10 in Lekkerkerk. De officiële feestelijke opening vindt plaats eind maart.

Twee jaar geleden nam Paul Molenaar, samen met zijn neef Dennis Vink, een dierenwinkel in Waddinxveen over. Naast hun bestaande aquariumspeciaalzaak in Vlaardingen, waar Paul voornamelijk actief is, kreeg de winkel in Waddinxveen de naam ‘Dierengoed’.

Na twee jaar in een gehuurd pand in Waddinxveen te hebben gezeten, besloten ze de winkel te verplaatsen naar een gekocht pand. “Dit leidde ons naar Lekkerkerk”, vertelt Paul. “In onze winkel staan tevredenheid, gezelligheid en kwaliteit op nummer één. We bieden een luisterend oor en eerlijk advies, wat terugkomt in onze slogan: ‘Dierengoed, goed voor mens en dier’”, aldus Dennis. 

Paul vult aan: “Het assortiment van de winkel is samengesteld door Dennis met hulp van Lenneke de Graaff van het voormalige ‘De Graaff Planten en Diervoeders’. Wij zijn haar dankbaar voor dat steuntje in de rug. Mocht iets overigens onverhoopt niet in de winkel voorhanden zijn, is het altijd op bestelling leverbaar, zelfs aquaristiek vanuit onze andere winkel in Vlaardingen. Dennis zal het assortiment verder uitbreiden en/of aanpassen, op basis van klantwensen. Opmerkingen en tips zijn dan ook zeker welkom.” 

“De winkel kan in de eerste weken nog enigszins rommelig ogen, door werkzaamheden in de bovenliggende woning waar ik met mijn gezin ga wonen”, merkt Dennis op. “Maar samen met Paul sta ik te popelen om te beginnen. Iedereen is welkom, zelfs alleen voor een praatje. De koffie staat klaar”, voegt hij toe. 

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur. Maandag en dinsdag gesloten (di. bezorging mogelijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app