• Renata de Groot (l) en Bianca Hak bij de bece-demo.
• Renata de Groot (l) en Bianca Hak bij de bece-demo. Foto: Jan Timmer
advertorial

De Groot Wonen & Slapen: nu ook comfort in e-raamdecoraties

Zakelijk 549 keer gelezen

LEKKERKERK • De Groot Wonen & Slapen heeft een noviteit in huis: de elektrisch bedienbare raamdecoraties van bece.

Dat je voor een keur aan woninginrichtingsproducten, persoonlijke advisering en service de Krimpenerwaard niet uit hoeft, weten de klanten van De Groot Wonen & Slapen al jaren. De nieuwe collectie elektrisch bedienbare raamdecoratie-artikelen van het merk bece is nu een extra reden om de winkel in Lekkerkerk te bezoeken.

“Een fijne noviteit”, noemt Renata de Groot de bece-range in rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés en jaloezieën. “Deze zijn bij ons verkrijgbaar in alle gewenste maten, kleuren en dessins. Bianca en ik komen ze kosteloos inmeten en met onze eigen mensen monteren. Dat is prettig en vertrouwd, ervaren onze klanten. En zo ís het ook. Juist dat persoonlijke en gemoedelijke zijn de pijlers onder ons bedrijf.”

Erg aantrekkelijk
Uniek aan de raamdecoraties van bece is dat ze verkrijgbaar zijn met elektrische bediening. Deze is eenvoudig bedienbaar via een app op de mobiele telefoon of tablet. De batterijen in het systeem zijn oplaadbaar.

“Dat alles maakt het bece-assortiment erg aantrekkelijk voor een grote doelgroep”, weet Bianca Hak, verkoopadviseur van De Groot Wonen & Slapen. “Voor mensen met een mobiliteitsbeperking bijvoorbeeld en voor iedereen die gesteld is op comfort. Je kunt heel eenvoudig via de app gordijnen en jaloezieën openen en sluiten en hoeft er niet je stoel meer voor uit. Wel zo makkelijk. Prettig aan de elektrisch bedienbare bece-producten is ook dat je via de app eenvoudig de tijden kunt instellen wanneer je ze open en dicht wilt hebben. Als je bijvoorbeeld een avond of weekendje weg bent, is een druk op de knop genoeg om ze te bedienen, zodat het lijkt of je thuis bent. Dat zorgt voor een veilig gevoel.”

Nog veel meer
In de winkel van De Groot Wonen & Slapen, aan de Wilhelminastraat 2a in Lekkerkerk, staat een uitgebreide presentatie van bece opgesteld. Renata en Bianca laten alle belangstellenden graag de werking van het systeem zien.

Daarnaast biedt de zaak ruime collecties op het gebied van pvc-vloeren tapijt, laminaat, linoleum, boxsprings en andere typen bedden, banken en relaxfauteuils. Kortom: alles op het gebied van woninginrichting. In een fraaie setting, tegen concurrerende prijzen en voorzien van maatwerk in advisering, inmeten en montage. Dichtbij huis en vertrouwd, dat is De Groot.

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app